Luftslottet och Koloni GBG slog sig ihop för en afton och blev Luftkolonin!

I juli hade vi ett dream team på plats i rymdens tecken!

THE SPACE LADY från San Fransisco landade med sitt rymdskepp för en konsert i Ågårdskvarn när hon var ute på sin sista turné. Som förband gav Luftslottets gäst, konstnären och musikern ISAK SUNDSTRÖM  (IB Sundström / Skriet/ Rocks and Waves songcircle) tillsammans med  Victoria Verseau en hypnotisk konsert.

Men kvällen började med en svensk legendar, UFO-sveriges ansikte utåt och ordförande i archives of the unexplained – den ständigt nyfikne journalisten CLAS SVAHN som inför en fullsatt lada bjjöd på en föreläsning om svensk UFO-historia!

Aftonen fortsatte med bar och filmpionjären George Meliés sci-fi filmer från tidigt 1900tal. Därtill serverades naturligtvis överjordisk gastronomi till underjordiska priser åt alla besökande kosmonauter! detta var ett once-in-a-lifetime tillfälle för alla som någonsin spanat mot stjärnorna!

Med Stöd från Sensus och Västra Götalands Regionen