Lördagen 10/7 2021 kl. 17:30

Om eventet

Luftslottet välkomnar dig till ännu en afton i det okategoriserbaras tecken. Vi har bjudit in Göteborgsbaserade Charlott Malmenholt och Elin Engström att bo och jobba en vecka på Luftslottet. Den tionde juli utmynnar detta i en föreläsning på temat ljudsymbolik som de beskriver på följande vis: Temat är att vara en expert. Temat är att vägleda genom förvirring. Temat är att våga förstå något som inte är sant. Temat är att en kostym skapar förtroende.

Charlott kommer att ljuga eller lära alla allt de behöver veta om det valda ämnet, medan Elin assisterar med ljud. De båda har tidigare samarbetat i musikaliska/poetiska projekt där såväl ljud som text varit i fokus, och det kommer det att vara även vid detta tillfälle.

INFO

Maila info@luftslottet.vision för att säkra din plats, först till kvarn!

17.30 – 18.00: Välkommen hit
18.00 – ca 18.35 Framträdande
18.45 – 21.00 Tilltugg, dryck, och visning av Den Liverödska Wunderkammaren

Eventet stöds av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling genom Leader Nordvästra Skaraborg