poster med texten förundrans afton 27/8

Dags för Luftslottets sommaravslutning! Lördag 27/8 från 18 – ?? bjuds alla och envar in till detta lika storslagna som yviga evenemang. Praktisk info nedan, tältning uppmuntras på Luftslottets marker! Kvällen öppnar med Varbergs egen storsamlare och hotellägare LASSE DIDING som nu har tvingats skaffa sig 1600 kvm extra plats för sina vildvuxna samlingar. Tillsammans med journalisten och antikhandlaren MAGNUS PALM (som även kallas samlare av samlingar), kommer Lasse hit och ger oss ett publikt samtal om samlandets drivkrafter och fallgropar. Legendariske DJ:en TIAS från Malmö kommer med några kumpaner ur sin forna grupp VED och sätter ett eccentriskt live-soundtrack till ett program av färgstarka stumfilmer på bion i ladan hos Luftslottet.  Kocken KRISTIN FORSLÖF presenterar maten för kvällen: tema förgänglighet! Luftslottets bastardslöjdande gäster JULIE CORDES & ANTON OLAUSSON presenteras! De är inbjudna i samarbete med Förvaltningen för kulturutveckling och har under en vecka bott och arbetat med experimentell slöjd i Luftslottets anda av kulturell laglöshet. Kanske kommer till och med likbilssamlaren Jim Karlsson och visar  några av sina dödsautomobiler! Helt säkert kommer Luftslottets nyinskaffade likvagn att visas!

Den Liverödska Wunderkammaren visas även den såklart och årets Je suis une pipestipendiat utropas!

Entré: 120 kr, alla personer under 18 har gratis entré.

Mat och dryck finns till försäljning.

Tältning högst möjlig, gästbadrum finns i anslutning.

Adress: Ågårdskvarn 4, 533 91 Götene.

Frågor?: info@luftslottet.vision