KÖP DIN BILJETT -> HÄR <-

Luftslottet och Koloni slår sig ihop för en afton och blir Luftkolonin!
SPACE IS THE PLACE! Den 13 juli har vi ett dream team på plats i rymdens tecken! THE SPACE LADY från San Fransisco landar med sitt rymdskepp för en konsert i Ågårdskvarn när hon är ute på sin sista turné, men kvällen börjar med en svensk legendar, UFO-sveriges ansikte utåt och ordförande i archives of the unexplained – den ständigt nyfikne journalisten CLAS SVAHN kommer och bjuder på en föreläsning om svensk UFO-historia! Musikern och konstnären Isak Sundström gör också ett framträdande inför sin större konsert med Luftslottet senare i år. För de som vill så fortsätter aftonen med bar och filmpionjären George Meliés sci-fi filmer från tidigt 1900tal. Därtill serveras naturligtvis överjordisk gastronomi åt alla besökande kosmonauter! Så sätts ett gigantiskt rött kryss för tripp till Västergötland i mitten av sommaren, det här är ett once-in-a-lifetime tillfälle för alla som någonsin spanat mot stjärnorna!


18.30 Clas Svahn: föreläsning om svensk UFO historia. 
19.30 Mat och mingel. Visning av Den Liverödska Wunderkammaren. 
20.30 Isak Sundström
21.00 The Space Lady
22-23.00 Bar och visning av George Meliés filmer Une voyage impossible och Voyage dans la lune. 

Plats finns för tältning för de som vill övernatta. 
Med Stöd från Sensus och Västra Götalands Regionen